با ثبت رایگان لینک های خود در شبکه تبلیغات ایران ، آن را به کاربران اینترنت معرفی کنیدثبت نام در شبکه تبلیغات ایران

iRNetads.ir

با ثبت لینک های خود در شبکه تبلیغات ایران ، آن را به کاربران اینترنت معرفی کنید و تحولی در افزایش اعضاء و کسب و کارتان ایجاد نمایید.
توضیحات بیشتر
آموزش جامع و کامل تلگرام (telegram)؛ هر آنچه که باید بدانید! (قسمت پنجم)

پین کردن چت ها

 

روزانه پست های بسیار زیادی در سوپر گروه ها یا کانال ها منتشر می شوند که همه آن ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار نیستند. حتی ممکن است برخی از افراد با مشاهده بیشمار پیام رد و بدل شده از خواندن تک تک آن ها صرف نظر کنند و تنها تعدادی از آن ها را مشاهده نمایند. در همین راستا احتمال آن وجود دارد که بسیاری از پیام های مهم نیز از چشم اعضای گروه یا کانال دور بماند و این افراد اخبار مهمی را از دست بدهند.

خوشبختانه تلگرام برای رفع این مشکل راه چاره ای در اختیار ادمین های سوپر گروه ها و کانال ها گذاشته و آن ها می توانند با سنجاق کردن (پین کردن یا Pin) پیام های مهم، اعضای گروه را از آن ها مطلع سازند.

برای دسترسی به این ویژگی تنها کافی است مدتی دست خود را روی پیام مورد نظرتان نگه دارید و پس از به نمایش در آمدن گزینه ها، Pin To Top را انتخاب کنید. با انتخاب این گزینه، پیام مورد نظر در بالای لیست پیام ها قرار می گیرد و به وضوح قابل مشاهده است. البته لازم به ذکر است که برای دسترسی به این تنظیمات در آیفون باید پیام مورد نظر را به سمت چپ بکشید و از آنجا گزینه Pin را انتخاب کنید.

عدم نمایش آنلاین بودن

اگر از آن دسته افرادی هستید که از نمایش آخرین زمان آنلاین بودن تان برای افراد دیگر خیلی خوشحال نیستید، باید بگوییم که تنها با چند اشاره ساده می توانید از شر این مشکل خلاص شوید. ابتدا باید با ورود به تنظیمات تلگرام، گزینه Privacy and Security را انتخاب کنید. پس از آن در بخش Privacy گزینه Last Seen را لمس کنید و تنظیمات آخرین زمان آنلاین بودن خود را روی Nobody قرار دهید.

البته می توانید تنظیمات بیشتری را روی این بخش اعمال کنید و با انتخاب برخی از مخاطبان خود، آن ها را از زمان آخرین باری که در تلگرام آنلاین شده اید با خبر سازید. برای این کار کافیست پس از ورود به بخش Last Seen، گزینه Add User را در قسمت Add Exception لمس کنید و مخاطبین خاص خود را انتخاب کنید.

جلو گیری از دسترسی افراد برای اضافه کردن شما به گروه های مختلف

یکی از ویژگی های خوبی که تلگرام به بخش حریم شخصی خود اضافه کرد، تنظیماتی است که از دسترسی افراد برای اضافه کردن شما به گروه های مختلف، جلوگیری می کند. برای استفاده از این تنظیمات می توانید به وارد بخش Privacy and Security شوید و از آنجا گزینه Group را انتخاب کنید.

پس از آن می توانید با قرار دادن تنظیمات این بخش روی My Contact، دسترسی اضافه نمودن شما به گروه های مختلف را به دوستان تان محول کنید. همچنین می توانید با مراجعه به قسمت Add Exception و ورود به بخش Never Allow، اجازه اضافه کردن خود را به گروه ها از دستان برخی افراد بگیرید.

چطور بفهمیم که هک شده ایم؟

 

با رشد بی وقفه پیام رسان هایی همچون تلگرام، امنیت و حفاظت از اطلاعات اشخاص از اهمیت بسیار بالایی برخوردار شده است. تلگرام نیز که به عنوان یکی از امن ترین پیام رسان ها شناخته می شود، سعی دارد روز به روز بر امنیت سیستم های حفاظتی خود بیافزاید.

با این حال به راحتی نمی شود در مقابل هکرها قد علم کرد و اگر حواس تان نباشد به آسانی می توانند به تمامی اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند. اما تلگرام برای رفع این مشکل راه حل ساده و نسبتا کارآمدی ارائه کرده و کاربران این پیام رسان می توانند با برداشتن چند قدم ساده از حفاظت اطلاعات خود اطمینان حاصل کنند.

در تلگرام تنظیماتی به عنوان Active Sessions وجود دارد که با مراجعه به آن می توانید از تمامی گجت هایی که از حساب شما استفاده می کنند مطلع شوید. برای دسترسی به این بخش کافیست پس از ورود به Privacy and Security گزینه Active Sessions را لمس کنید. با ورود به این بخش کلیه دستگاه های متصل به حساب کاربری شما نمایش داده می شوند.

همچنین اگر در لیست به نمایش درآمده با گجتی مزاحم رو به رو شدید، می توانید با لمس آن، دسترسی دستگاه به حساب کاربری تان را متوقف و از اطلاعات خود محافظت کنید.

گذاشتن رمز روی تلگرام

برای گذاشتن رمز عبور روی تلگرام نیازی به استفاده از اپلیکشن های دیگر ندارید و می توانید با مراجعه به تنظمیات خود این پیام رسان به چنین قابلیتی دست پیدا کنید. برای استفاده از این ویژگی می بایست به تنظیمات تلگرام رجوع کنید و از آن جا وارد منو Privacy and Security شوید. در صفحه باز شده به دنبال گزینه PassCode بگردید و با ورود به این بخش تنظیمات آن را فعال کنید و رمز عبور خود را ارائه دهید.

سیستم احراز هویت دو مرحله ای

 

تا مدت ها تلگرام برای حفاظت از حساب های کاربری از یک روش ساده استفاده می کرد و سعی داشت با ارسال یک کد از هویت کاربر اطمینان حاصل کند. با این حال چندی پیش تلگرام از سیستم شناسایی دو مرحله ای نیز پرده برداشت که در کنار ارسال کد، امنیت بیشتری برای کاربرانش رقم می زند و دسترسی افراد غیر مجاز به حساب های کاربری را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد.

برای فعال کردن سیستم مذکور می بایست پس از ورود به تتظیمات به بخش Privacy and Security مراجعه کنید. پس از آن در بخش Security عبارت Two Step Verification را جستوجو کنید. با ورود به این بخش تلگرام از شما یک رمز ورود درخواست می کند و پس از ارائه آن، می توانید برای به یاد آوردن رمز خود از یک کلمه به عنوان راهنما استفاده کنید.

همچنین برای جلوگیری از فراموش شدن رمز عبور و بازیابی سریع آن می توانید از ایمیل خود نیز بهره بگیرید تا در صورت لزوم بتوانید به راحتی وارد حساب کاربری خود شوید. با فعال کردن این سیستم، تلگرام پس از ارسال کد، از شما می خواهد تا رمز عبور خود را وارد کنید که این عامل می تواند تا اندازه بسیار زیادی دسترسی افراد دیگر را به حساب کاربری تان محدود کند.

حذف پیام ها

یکی از بزرگترین نقطه ضعف های ورژن های ابتدایی تلگرام، نداشتن قابلیت حذف بعضی پیام ها بود که خوشبختانه با آپدیت های بعدی این ویژگی هم به اپلیکیشن روس ها اضافه شد. برای حذف پیام ها روی رایانه های شخصی یا اسمارت فون ها [تفاوتی نمی کند] اصلا روند پیچیده ای را پیش رو ندارید. با گروه های معمولی یا مخاطبین کافیست ابتدا روی کامنت یا بخش جلویی آن کلیک نموده و سپس بین گزینه های موجود Delete را انتخاب کنید.

 

بعد از آن، یک صفحه کوچک با توضیحاتی پیرامون اطمینان شما برای حذف پیام آمده و پس از کلیک روی تنها مربعی که می بینید [به عنوان نمونه Delete For Mohammad] دکمه OK را بزنید تا کامنت ها برای مخاطب یا مخاطبین شما پاک شوند. تنها تفاوت سوپرگروه ها هم اینجاست که اصلا مربعی برای کلیک روی آن وجود نداشته و تنها همان «پیغام اطمینان» برای حذف پیام را می بینید. بنابراین OK کفایت می کند.

گزارش کانال ها

گاهی اوقات کانال ها نه فقط برای مضامین نامناسب فرهنگی، بلکه به واسطه پخش شایعات نادرست یا تبلیغات عجیب ذهن مخاطبین را مخدوش می کنند. خوشبختانه تلگرام با قابلیت «Report» این امکان را به کاربرانش داده تا به سادگی با گزارش درست کانال هایی که گفتیم، آن ها را حذف نمایند. روند ریپورت کانال ها برای تلفن های هوشمند و پی سی متفاوت است.

با اسمارت فون ها کافیست روی بخش رو به رویی اسم کانالی که می خواهید [همان سه نقطه] کلیک نموده و Report را بزنید. اینجا 4 گزینه نمایش داده می شود که همان علت گزارش شما هستند. تلگرام مسئله را پیگیری می کند و با داشتن مدارک کافی، آن را بن می نماید. رایانه های شخصی هم تقریبا همین گونه است. با این تفاوت که شما باید به قسمت توضیحات کانال [با کلیک روی اسم] رفته و بخش پایینی صفحه، Report را بزنید.

منبع: دیجیاتو

جهت مشاهده سایر مطالب آموزشی اینجا کلیک کنید
افزایش ممبر
نظرات
دیدگاه شما
لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید

پیشنهاد های ویژه

چگونه پیشنهاد ویژه شویم ؟
برو بالا